Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kuntoutusportti

Aktuellt om rehabilitering

Kuntoutusportti.fi samlar aktuell information om rehabilitering. Genom nyheter, information om evenemang och artiklar når du rehabiliteringssektorn omedelbart. Du får heltäckande information om projekt och undersökningar ur forskningsdatabasen.

Kuntoutusportti är en webbtjänst för rehabilitering och upprätthålls av Stiftelsen för Rehabilitering. Webbplatsen riktar sig till yrkesmänniskor inom forsknings- och utvecklingsverksamhet, personer som arbetar med klientarbete inom rehabilitering, organisationer och den stora allmänheten som behöver information om rehabilitering. Verksamheten finansieras av Penningautomatföreningen.

Kuntoutusportti samlar rehabiliteringsinformation som producerats i organisationerna och övriga organisationer och fungerar som en betydande förmedlare av rehabiliteringsinformation. Webbplatsen innehåller nyheter, evenemang, Tema- och Perspektiv-spalter och en aktuell artikel. Dessutom finns redigerat material på webbplatsen.

Rehabiliteringens forsknings- och projektdatabas innehåller information om rehabiliteringssektorns undersökningar och projekt samt övrigt material som behandlar rehabilitering. Största delen av publikationerna finns i databasen i elektroniskt format.

Från webbtjänsten kan man beställa nyhetsbrevet, som utkommer en gång per månad.


Sisältö päivitetty 23.06.2016