Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Yhteisömedia

Vuorovaikutuksellinen yhteisöalusta kuntoutuksen ja järjestötoiminnan ammattilaisille sekä kokemusosaajille.

Yhteisömedia on kanava, jonka sisällön tuottamisessa aktiivisessa osassa ovat kuntoutujat ja järjestötoimijat itse. Kokemusosaajat ja asiantuntijat toimittavat yhdessä tarinoita uuteen yhteisölliseen mediaan.

Sivustolla julkaistaan kokemusosaajien tarinoita eri medioita hyväksikäyttäen, mm. blogikirjoituksia, videoita, podcasteja sekä valokuvia. Alusta tuo yhteen niin kokemusosaajat, asiantuntijat, ammattilaiset kuin järjestötoimijat. Löydät myös tietoa kuntoutuksen vaikuttavuudesta ja ajankohtaisten selvitysten tuloksista sekä järjestöjen tuottamista sopeutumisvalmennuskursseista.  Lisäksi sivustolla on toimitettua aineistoa kuntoutuksen eri osa-alueilta.

Yhteisömedian käyttäjinä ja sisällöntuottajina ovat kuntoutujat, kokemusosaajat, sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, järjestötoimijat, päättäjät ja muut aiheesta kiinnostuneet.

Yhteisömedian kehittämisessä ja kokemustarinoiden tuottamisessa ovat vahvasti mukana myös Kukunor ry sekä Estery ry. Sivusto toimii toistaiseksi osoitteessa yhteisomedia.fi. Verkkopalvelu on Kuntoutussäätiön ylläpitämä ja toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

 


Sisältö päivitetty 13.08.2019