Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Lisää kurssi

Täytä lomakkeen jokainen kohta huolellisesti, jotta oikea kurssi löytyy hakutoiminnolla mahdollisimman helposti. Syötäthän lomakkeelle vain yhden kurssin kerrallaan. Kurssien tiedot lähettänyt järjestö vastaa tietojen oikeellisuudesta. Kuntoutussäätiö voi tehdä kurssitietoihin pieniä muutoksia ennen kurssin julkaisemista.

Otathan yhteyttä Kuntoutussäätiöön sp. kurssikalenteri@kuntoutussaatio.fi, jos järjestöänne ei löydy palveluntarjoajien listasta tai kursseja on tarpeen syöttää todella suuri määrä kerrallaan ja haluatte siihen tukea.

Lyhyt kuvaus kurssin sisällöstä.

Kurssit järjestyvät kalenteriin viimeisen hakupäivän mukaisesti.

Kurssipaikan tiedoista tulisi selvitä mahdollisimman tarkasti ainakin se missä kurssi järjestetään, kuten kaupunki ja osoite. Mikäli kurssi järjestetään vain verkkototeutuksena, voit kirjoittaa kenttään esimerkiksi ”Verkkokurssi”.

Valitse sairaus/vamma tai muu aihe, kurssin kohderyhmä, ikäryhmä, kurssin järjestävä taho, kurssilla käytettävä kieli, kurssimuoto sekä tarvittaessa maakunta. Voit valita tarvittaessa useita vaihtoehtoja. Lisää kurssia kuvaavat avainsanat, joilla kurssia voi hakea. Lisää myös yhteystietosi.

Valitse ”Sairaus tai vamma”, jos kurssi on rajattu jollekin sairausryhmälle.
Valitse ”Muu aihe kuin sairaus tai vamma”, jos kurssi on kaikille avoin teemanmukainen, ei sairausryhmäkohtainen, kurssi.

Erottele avainsanat pilkulla.