Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Lisää kurssi

Täytä lomakkeen jokainen kohta huolellisesti, jotta oikea kurssi löytyy hakutoiminnolla mahdollisimman helposti. Syötäthän lomakkeelle vain yhden kurssin kerrallaan. Jos kursseja on tarpeen syöttää suuri määrä, niin voit ottaa yhteyttä Kuntoutussäätiöön. Kurssien tiedot lähettänyt järjestö vastaa tietojen oikeellisuudesta. Kuntoutussäätiö voi tehdä kurssitietoihin pieniä muutoksia ennen kurssin julkaisemista.

Jos järjestöänne ei löydy palveluntarjoajien listasta, otathan yhteyttä Kuntoutussäätiöön, niin voimme lisätä järjestönne listaan. Otathan meihin yhteyttä myös, jos järjestöllänne on jo oma kurssikalenteri, jotta voimme linkittää järjestönne kurssit Järjestöjen kurssikalenteriin.

Lyhyt kuvaus kurssin sisällöstä.

Kurssit järjestyvät kalenteriin viimeisen hakupäivän mukaisesti.

Kurssipaikan tiedoista tulisi selvitä mahdollisimman tarkasti ainakin se missä kurssi järjestetään, kuten kaupunki ja osoite. Mikäli kurssi järjestetään vain verkkototeutuksena, voit kirjoittaa kenttään esimerkiksi ”Verkkokurssi”.

Valitse kurssin kohderyhmä, ikäryhmä, kurssin järjestävä taho, kurssilla käytettävä kieli sekä kurssimuoto. Voit valita tarvittaessa useamman vaihtoehdon.