Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Järjestöjen kurssikalenteri on uudistunut – kurssitarjonta laajenee!

Sosiaali- ja terveysjärjestöt voivat lisätä Järjestöjen kurssikalenteriin kaikki hyvinvointia ja toimintakykyä tukevat kurssit, joita STEA tukee. Kurssikalenterin avulla kurssit saavat lisänäkyvyyttä ja kohderyhmien tavoittaminen paranee. Järjestöjen kurssikalenteriin vietyjä kursseja markkinoidaan myös Kuntoutussäätiön toimesta.

Järjestöjen kurssikalenteri kokoaa yhteen hyvinvointia ja toimintakykyä tukevia kursseja, joita sosiaali- ja terveysjärjestöt toteuttavat STEA:n tuella. Kursseilta osallistujat voivat saada tukea ja tietoa esimerkiksi sairauden kohdatessa tai elämän muissa muutostilanteissa.

Kurssikalenterin kurssit ovat osallistujille lähtökohtaisesti maksuttomia, osaan kursseista sisältyy pieni omavastuuosuus. Kursseille ei tarvita lääkärin kirjoittamaa B-lausuntoa tai kuntoutussuunnitelmaa. Kurssikalenteri oli aiemmalta nimeltään Sopeutumisvalmennuskurssikalenteri.

Hyvinvointia ja toimintakykyä tukevien kurssien lisääminen Järjestöjen kurssikalenteriin

Järjestöjen kurssikalenteria on uudistettu ja sen sisältö laajenee. Jatkossa sosiaali- ja terveysjärjestöt voivat lisätä kurssikalenteriin kaikki hyvinvointia ja toimintakykyä tukevat kurssit, joita STEA tukee.

Kursseja voi lisätä osoitteessa: https://yhteisomedia.fi/jarjestojen-kurssikalenteri/lisaa/

Lisätietoja:

  • Järjestöjen kurssikalenteriin voit tutustua Yhteisömedia.fi-verkkosivuilla.
  • Kurssikalenterista löytyy valtakunnallisesti sekä tulevia että jo toteutuneita hyvinvointia ja toimintakykyä tukevia kursseja, joita järjestöt toteuttavat STEA:n tuella.
  • Kurssikalenterin käyttäjä voi selata kaikkia kursseja tai hakea kursseja hakutoiminnolla.
  • Järjestöjen kurssikalenteria ylläpitää Kuntoutussäätiö.

Sisältö päivitetty 24.11.2022