Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Järjestöjen kurssikalenteri

Täältä löydät hyvinvointia ja toimintakykyä tukevia kursseja, joita sosiaali- ja terveysjärjestöt toteuttavat STEA:n tuella. Kursseilta voit saada tukea ja tietoa esimerkiksi sairauden kohdatessa tai elämän muissa muutostilanteissa.

Kurssit ovat osallistujille lähtökohtaisesti maksuttomia, osaan kursseista sisältyy pieni omavastuuosuus. Kursseille ei tarvita lääkärin kirjoittamaa B-lausuntoa tai kuntoutussuunnitelmaa. Kurssikalenterista löydät valtakunnallisesti sekä tulevia että jo toteutuneita kursseja. Kurssin tiedoista löydät linkin, jonka kautta saat tiedon kurssille ilmoittautumisesta.

Järjestöjen kurssikalenteria ylläpitää Kuntoutussäätiö. Jos tarvitset neuvoa kurssikalenterin käytössä, ota yhteyttä tästä linkistä.

Jos haluat antaa palautetta tai kehittämisehdotuksia kurssikalenterista, voit täyttää lyhyen palautelomakkeen tästä linkistä.

Huom! Järjestöjen toteuttaman sopeutumisvalmennuksen nimenmuutoksen myötä myös Sopeutumisvalmennuskurssikalenterin nimi muuttui. Uusi nimi on Järjestöjen kurssikalenteri. Kelan rahoittamat kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskurssit löydät Kelan kuntoutuskurssihausta.


Katso kaikki kurssit Lisää järjestösi kurssi

Ilmoittautuminen päättymässä