Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Järjestöjen kurssikalenteri

Järjestöjen kurssikalenterista löydät hyvinvointia ja toimintakykyä tukevia kursseja, joita sosiaali- ja terveysjärjestöt toteuttavat STEAn tuella. Kursseilta voit saada tukea ja tietoa esimerkiksi sairauden kohdatessa tai elämän muissa muutostilanteissa.

Kurssit ovat osallistujille lähtökohtaisesti maksuttomia, osaan kursseista sisältyy pieni omavastuuosuus. Kursseille ei tarvita lääkärin kirjoittamaa B-lausuntoa tai kuntoutussuunnitelmaa.

Kurssikalenterista löydät valtakunnallisesti sekä tulevia että jo toteutuneita kursseja. Kurssin tiedoista löydät linkin, jonka kautta saat tietoa kurssille ilmoittautumisesta. Huom. Kaikissa kurssia koskevissa tiedusteluissa olethan yhteydessä suoraan kurssia järjestävään järjestöön.

Miten löydän itselleni sopivan kurssin?

Voit katsoa kaikkien kurssien tietoja klikkaamalla ’Katso kaikki kurssit’ -painiketta tai hakea kursseja hakutoiminnolla.


Ammattilainen, lisää järjestösi STEA-rahoitteinen kurssi kurssikalenteriin tästä:

Lisää kurssi

Järjestöjen kurssikalenteria ylläpitää Kuntoutussäätiö. Jos tarvitset neuvoa kurssikalenterin käytössä, ota yhteyttä sp: kurssikalenteri@kuntoutussaatio.fi.

Jos haluat antaa palautetta tai kehittämisehdotuksia kurssikalenterista, voit täyttää lyhyen palautelomakkeen tästä linkistä.

Huom! Kelan rahoittamat kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskurssit löydät Kelan kuntoutuskurssihausta.