Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Järjestöjen kurssikalenterista löydät hyvinvointia ja toimintakykyä tukevia kursseja

Etsitkö hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaa kurssia? Kaipaatko tietoa ja tukea esimerkiksi sairauden tai vamman kanssa elämiseen?

Järjestöjen kurssikalenterista löydät sosiaali- ja terveysjärjestöjen tarjoamia kursseja, joiden tarkoituksena on tukea osallistujien hyvinvointia ja toimintakykyä. Kaikki kurssikalenterissa julkaistavat kurssit toteutetaan STEAn tuella.

Kursseilta voit saada tukea ja tietoa esimerkiksi sairauden kohdatessa tai elämän muissa muutostilanteissa. Kurssit ovat osallistujille lähtökohtaisesti maksuttomia, osaan kursseista sisältyy pieni omavastuuosuus. Kursseille ei tarvita lääkärin kirjoittamaa B-lausuntoa tai kuntoutussuunnitelmaa.

Kurssikalenterista löydät monenlaisia kursseja. Joihinkin voit osallistua verkon välityksellä vaikkapa omalta kotisohvalta, osassa kursseista ryhmätapaamiset järjestetään kasvokkain. Kurssin tiedoista löydät linkin, jonka kautta saat tietoa kurssille ilmoittautumisesta. Huom. Kaikissa kurssia koskevissa tiedusteluissa olethan yhteydessä suoraan kurssia järjestävään järjestöön.

Voit etsiä kursseja osoitteessa: https://yhteisomedia.fi/jarjestojen-kurssikalenteri/

Lisätietoa:


Kuvassa henkilöiden kädet yhdessä muodostaen kuvion


Sisältö päivitetty 09.05.2023