Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Tilaa kokemusasiantuntija

Tarvitseko kokemusasiantuntijan työtehtävään?

Kokemustalo ry:n kautta löydät kokemusasiantuntijan työtehtäviin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Kokemusasiantuntijalla on kokemustietoa sairaudesta, sairastamisesta, hoidossa ja kuntoutuksessa olemisesta. Kokemusasiantuntija tietää, mikä häntä on auttanut ja mitkä tekijät ovat vaikuttaneet hänen tai läheisensä toipumiseen. Hänellä on halu kehittää palveluita ja auttaa muita omalla kokemuksellaan.

Kokemusasiantuntija on kokemusasiantuntijakoulutuksen käynyt henkilö, jolla on omakohtaista kokemusta somaattisista sairauksista, mielenterveys- ja/tai päihdeongelmista, joko sairastavana, kuntoutuvana, palvelun käyttäjänä tai omaisena.

Kokemusasiantuntijana toimiminen edellyttää riittävän pitkälle edennyttä kuntoutumisprosessia, omien kokemusten reflektointia sekä kykyä käyttää omia kokemuksia työvälineenä. Kokemusasiantuntijatoiminnasta maksetaan palkkio.

Lue lisää ja tilaa kokemusasiantuntija osoitteessa:
https://www.kokemustalo.fi/kokemusasiantuntijan-tilaus/

Kokemustalon toimijat etsivät tehtävään sopivan kokemusasiantuntijan ja välittävät yhteystiedot tilaajalle. Tilaaja vastaa kokemusasiantuntijan kuluista.

 

Kokemustalo ry on perustettu syksyllä 2017 kokemusasiantuntijatoiminnan edistämiseen ja kehittämiseen erityisesti koulutuksia järjestämällä. Vahvuutemme koulutusten järjestämisessä on joustavuus liikkua kaikkialla Suomessa sekä koulutusten suunnittelu tilaajan tarpeiden mukaisesti. Haluamme kehittää ja kehittyä, ja olemmekin pilotoimassa uudenlaisia tapoja kouluttautua. Kokemusasiantuntijaksi voi tulla monenlaisia reittejä pitkin ja hyvinkin erilaisten kokemusten kautta.


Sisältö päivitetty 23.01.2020