Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Tule mukaan uudistamaan digitaalista vuorovaikutusta Kuntoutusportin käyttäjäraatiin

Asiakaskokemus tehokkaammin käyttöön – Tule mukaan uudistustyöhön!

Uudistamme digitaalista vuorovaikutusta kuntoutuksessa. Panostamme asiakaskokemuksen keräämiseen ja hyödyntämiseen Kuntoutussäätiön ylläpitämissä verkkopalvelussa. Nyt haemme innokkaita uudistajia Kuntoutusporttiin ja sen käyttäjäraatiin.

Kuntoutusportin käyttäjäraati kokoontuu digitaalisen vuorovaikutuksen kentällä ja kasvokkain 4-5 kertaa vuodessa. Käyttäjäraatiin osallistumalla voit välittää asiakaskokemusta ja kehittämisideoita tehokkaalla ja helpolla tavalla. Emme maksa käyttäjäraatiin osallistumisesta palkkioita, mutta tarjoamme mahdollisuuden tulla mukaan kiinnostavaan, monialaiseen kehittäjäyhteisöön ja kuntoutuksen uudistumiseen.

Ilmoittaudu käyttäjäraatiin lähettämällä sähköposti osoitteeseen kirsi.vierula(at)kuntoutussaatio.fi  30.1.2017 mennessä.

 

Kuntoutusportti on ajantasainen näkymä kuntoutusalaan, tietoon ja tapahtumiin. Uudistamme Kuntoutusportin vastaamaan aiempaa paremmin järjestöjen, kuntoutujien ja muiden toimijoiden tarpeita. Lisäämme alustalle uusia palveluita – kerättyjen asiakaskokemusten ja kehittämisideoiden perusteella. Käyttäjäraati toimii tärkeänä asiakaskokemuksen ja ideoiden välittäjänä ja sparraa ja tukee Kuntoutusportin jatkuvaa parantamista. Käyttäjäraatiin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa – järjestämme kaikkiin vuorovaikutustilanteisiin myös digitaalisen yhteyden.

 


Sisältö päivitetty 20.12.2017