Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Terveyskylä.fi laajenee: kuusi uutta taloa avattu

Terveyskylä on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Tänään Terveyskylään avautui kuusi uutta taloa: Aivo-, Allergia- ja astma-, Nivel-, Reuma-, Verisuoni- ja Sydänsairauksien talo.

Terveyskylä madaltaa kynnystä hakea apua. Parhaimmillaan voidaan nopeuttaa potilaan reittiä oireesta diagnoosiin ja tehokkaaseen hoitoon. Palvelu tarjoaa tukea paitsi potilaille, myös läheisille ja ammattilaisille – ihan kaikille suomalaisille.

– Terveyskylän taloissa on luotettavaa tietoa ja tukea tarjolla juuri silloin, kun sinulle sopii, kiteyttävät projektissa olleet reumatologi Riitta Luosujärvi Reumatalosta sekä verisuonikirurgi Karoliina Halmesmäki Verisuonitalosta.

Terveyskylässä ovat avoinna maaliskuun uusien talojen lisäksi Mielenterveystalo, Painonhallintatalo, Harvinaissairauksien talo, Naistalo, Kuntoutumistalo ja Kivunhallintatalo sekä Helsingin Biopankki ja ammattilaisten osio.

Lue lisää Terveyskylän sivuilta


Terveyskylää rakennetaan osana Virtuaalisairaala 2.0 -kehittämishanketta. Se on HUS:n koordinoima ja Suomen kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteinen projektikokonaisuus, johon on saatu rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöltä. Vuoden 2018 loppuun mennessä avoinna on noin 30 taloa.

 


Sisältö päivitetty 20.12.2017