Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Sosiaalisten ja yhteiskunnallisten yritysten haasteita selvittävä kysely

Vaasan ammattikorkeakoulu osallistuu kansainväliseen SocialUP-hankeyhteistyöhön, missä kartoitetaan  sosiaalisten ja yhteiskunnallisten yrittäjien ja yhdistysten toiminnan haasteita.  Social UP (2016-2018) on EU:n Erasmus+ ohjelman rahoittama projekti.  Projekti pyrkii parantamaan sosiaalisten ja yhteiskunnallisten yritysten sosiaalista vaikuttavuutta, kestävää kehitystä sekä skaalautuvuutta tavoitteellisesti ja taloudellisesti kannattavasti.

 

Vastaa kyselyyn

Hankkeessa toetutetaan verkkokysely, jonka tavoitteena on saada ajankohtaista tietoa yhdistysten ja yritysten tarpeista.  Kyselyn tavoitteena on

  • tunnistaa keskeiset sosiaalisten ja yhteiskunnallisten yritysten tarpeet ja yritystoiminnan haasteet
  • selvittää kuinka haasteisiin vastataan
  • selvittää kuinka haasteisiin voidaan vastata paremmin

Kyselyn pohjalta kehitetään avoin koulutusmateriaali, joka tukee yritysten kilpailukyvyn ja tuottavuuden kehittämistä, mutta myös sosiaaliseen tavoitteeseen vastaamista. Koulutusmateriaali suunnataan sosiaalisille ja yhteiskunnallisille yrityksille, yritysten neuvonantajille, ammatillisille ohjaajille, sosiaalisille partnereille ja säätiöille yritystoiminnan tukemiseksi.

Kyselyyn vastaamiseen kuluu n. 20 minuuttia. Kaikki kerätty tieto käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti eikä henkilökohtaista tietoa yhdistetä vastauksiin tai jaeta muuhun tämän tutkimuksen ulkopuoliseen käyttöön.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä

 

Osallistu työpajaan

Oletko kiinnostunut kuulemaan suunnitteluajattelun hyödyistä ja löytämään työkaluja yrityksesi kehittämiseen? Hankkeessa järjestetään maksuton ‘Design thinking sosiaalisissa yrityksissä’ –työpaja. Mikäli olet kiinnostunut, jätä yhteystietosi kyselyn päätteeksi.

Lisätietoja projektista
Tanja Oraviita tanja.oraviita(at)vamk.fi.

 
Lue lisää hankkeen sivuilta

 


Sisältö päivitetty 20.12.2017