Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kuntoutussäätiön Järjestöarvioinnin osaamiskeskus aloitti toimintansa

Kuntoutussäätiön Järjestöarvioinnin osaamiskeskuksen toiminta käynnistyi vuoden 2021 alussa. Järjestöarvioinnin osaamiskeskus kokoaa, kehittää ja jakaa osaamistaan järjestöjen arviointitoimintaan liittyen.

Kuntoutussäätiön keskeisiä palvelutuotteita ovat ulkoiset arvioinnit, SROI-arvioinnit, arviointikonsultaatiot ja arviointikoulutukset.

–Järjestöjen toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, joten myös järjestöjen käyttämien palveluiden on elettävä ajassa, jotta ne vastaisivat järjestöjen tarpeisiin. Palveluiden jatkuva kehittäminen ja räätälöinti ovat toiminnassamme keskeisiä, kertoo Kuntoutussäätiön erityisasiantuntija Henna Harju.

Harjun vastuulla on järjestöarvioinnin osaamiskeskuksen sisältöjen koordinointi ja kehittäminen, Shemeikka johtaa osaamiskeskusta osana Kuntoutusäätiön tutkimus- ja kokeilutoimintaa.

– Kuntoutussäätiö haluaa strategiassaan vahvistaa toimintaansa ja tunnettuuttaan osaamiskeskustoiminnalla. Järjestöarvioinnin osaamiskeskuksen taustalla on säätiön monipuolinen ja pitkä perinne erityisesti sosiaali- ja terveysjärjestöjen, mutta myös koulutus- ja työllisyystoiminnan arvioinneista, toteavat Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen ja tutkimus- ja kokeilutoiminnasta vastaava johtaja Riikka Shemeikka.

Tutustu toimintaamme Järjestöarvioinnin osaamiskeskuksen verkkosivuilla.


Lisätietoja:

johtaja Riikka Shemeikka, p. 044 781 3102, riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi
erityisasiantuntija Henna Harju, p. 044 7813 151, henna.harju@kuntoutussaatio.fi 

 


Sisältö päivitetty 29.06.2021