Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kuntoutuksen monikulttuurisuus ja kansainvälisyys teemana KUVEn kokouksessa 28.11. – Tervetuloa!

Kuntoutusverkosto KUVE on aktiivisesti mukana keskustelussa kuntoutuksen uudistamisesta sekä kuntoutuksen kansainvälisistä malleista ja monikulttuurisuudesta. Teemaan liittyen järjetetään ensi viikolla kaksi tilaisuutta.

 

Kuntoutusverkosto KUVE  kokouksen teemana Monikulttuurisuus ja kansainvälisyys. 28.11. SOSTE

Hankepäällikkö Salli Alanko Kelasta esittelee Mahku-hanketta ja maahanmuuttajien kuntoutusta ja Monika-Naiset liiton koordinaattorit Marisel Soto Godoy ja Riikka Laitinen kertovat Monika-Naisten kotoutumista tukevasta työstä. Lisäksi Jaakko Harkko (kansallinen sihteeri, RIFIry) esitttelee kuntoutuksen kansainvälistä yhteistyötä.

Kokous on suunnattu kuntoutusalan toimijoille ja se järjestetään ti 28.11.2017 klo 13-15 SOSTEn tiloissa (Yliopistonkatu 5, 6. krs).

Ilmoittauduthan kokoukseen viimeistään 23.11. paivi.opari(at)soste.fi. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä (Skype for Business).

Tutustu ohjelmaan: 11. asialista_KUVE_281117

 

Kuntoutus uudistuu – toteutuuko oikeus kuntoutumiseen? 30.11. Eduskunnan Kansalaisinfo

Tilaisuudessa esitellään juuri julkaistun Kuntoutuskomitean loppuraportin keskeinen sisältö. Pohdimme kuntoutuksen uudistamista ja kuulemme kuntoutujien, päättäjien ja muiden asiantuntijoiden puheenvuoroja. Ohjelmassa on luvassa yllätyksiä.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kuntoutuksesta kiinnostuneille. Sinne on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

 

Aika: 30.11.2017 klo 8.30-10.00
Paikka: Eduskunnan Pikkuparlamentti, kansalaisinfo, Arkadiankatu 3, Helsinki

Lue lisää

 


KUVE Kuntoutusverkosto toimii kuntoutujan aseman parantamiseksi 1) luomalla jaettua ymmärrystä kuntoutuksesta 2) vahvistamalla ja selkiyttämällä kuntoutuksen asemaa yhteiskunnassa 3) vaikuttamalla tulevaisuuden kuntoutuksen rakenteisiin, toimintatapoihin ja sisältöihin.

Verkosto on avoin kaikille kuntoutuksesta kiinnostuneille järjestöille ja muille toimijoille. Verkoston toimintaa koordinoivat SOSTE ja Kuntoutussäätiö.  Kuntoutusverkosto KUVE:ssa on yli 80 jäsenorganisaatiota.

 

 


Sisältö päivitetty 20.12.2017