Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kokeilunpaikka.fi alusta yhdessä tekemiselle, myös STEA haastaa järjestöt ideointiin

Kokeilun paikka on verkkosivusto, joka auttaa synnyttämään ideoista konkreettisia kokeiluja. Alusta tarjoaa uusia väyliä erityisesti pienten kokeilujen rahoittamiseen ja se avaa mahdollisuuden yhdistellä esimerkiksi joukkorahoitusta perinteiseen tutkimus- ja kehittämisrahoitukseen.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) avaa lokakuussa ideahaun, jonka tavoitteena on kannustaa sosiaali- ja terveysalan järjestöjä kehittämään uusia vapaaehtoistoiminnan muotoja hyödyntäviä hankkeita yleishyödyllisen kansalaisjärjestötoiminnan edistämiseksi. Ideahaku toteutetaan  Kokeilun paikka -alustalla.

”On hienoa, että erilaisten ihmisten ja organisaatioiden yhteiselle vuorovaikutukselle on nyt oma tilansa. Haluamme osaltamme kannustaa järjestöjä paitsi kokeilemaan omien ideoidensa toimivuutta alustalla, myös tuomaan omia näkemyksiään esille muiden toimijoiden kokeilujen yhteydessä”, sanoo STEAn arviointi- ja kehittämispäällikkö Elina Varjonen.

Tarkempia tietoja STEAn syksyn ideahausta vapaaehtoistoiminnan muotojen kehittämiseksi julkaistaan STEA:n verkkosivulla elokuussa.

Tutustu Kokeilun paikka -palveluun

 


Sisältö päivitetty 20.12.2017