Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Arvokkaat asiakaskokemukset käyttöön: Tule mukaan Kuntoutusportin käyttäjäraatiin uudistamaan digitaalista vuorovaikutusta!

Uudistamme digitaalista vuorovaikutusta kuntoutuksessa. Panostamme asiakaskokemuksen keräämiseen ja hyödyntämiseen Kuntoutussäätiön ylläpitämissä verkkopalvelussa. Nyt haemme innokkaita uudistajia Kuntoutusporttiin ja sen käyttäjäraatiin.

Kuntoutusportti.fi on ajantasainen näkymä kuntoutusalaan, tietoon ja tapahtumiin. Uudistamme Kuntoutusportin vastaamaan aiempaa paremmin järjestöjen, kuntoutujien ja muiden toimijoiden tarpeita. Lisäämme alustalle uusia palveluita kerättyjen asiakaskokemusten ja kehittämisideoiden perusteella.

Käyttäjäraati toimii tärkeänä asiakaskokemuksen ja ideoiden välittäjänä ja sparraa ja tukee Kuntoutusportin jatkuvaa parantamista. Käyttäjäraatiin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa – järjestämme kaikkiin vuorovaikutustilanteisiin myös digitaalisen yhteyden.

Raati kokoontuu digitaalisen vuorovaikutuksen kentällä ja kasvokkain 4-5 kertaa vuodessa. Käyttäjäraatiin osallistumalla voit välittää asiakaskokemusta ja kehittämisideoita tehokkaalla ja helpolla tavalla. Emme maksa käyttäjäraatiin osallistumisesta palkkioita, mutta tarjoamme mahdollisuuden tulla mukaan kiinnostavaan, monialaiseen kehittäjäyhteisöön ja kuntoutuksen uudistumiseen.

Ilmoittaudu käyttäjäraatiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
kirsi.vierula@kuntoutussaatio.fi 30.1.2017 mennessä.
Voit laittaa viestin otsikoksi ”Käyttäjäraati”.


Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä.

Tähtäämme kuntoutuksen Living Labiksi: kuntoutusjärjestelmän konkreettiseksi uudistajaksi ja uudistumisen välineiden tuottajaksi koko Suomelle.
Tutkimuksemme on käytäntölähtöistä. Osaamisalueemme ovat kestävä työkyky, paras toimintakyky ja terveys sekä vahvistuva kansalaisyhteiskunta.
Tuotamme kuntoutusasiakkaillemme työ-, opiskelu- ja toimintakykyä edistäviä palveluja.
Tiedolla vaikuttaminen koskettaa kaikkea toimintaamme.

 


Sisältö päivitetty 10.01.2017