Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Aivoterveyttä läheltä – Aivoviikko 14.−19.3.

NV – Neurologiset vammaisjärjestöt viettävät Aivoviikkoa perinteisesti viikolla 11 eli 14.–19. maaliskuuta. Tänä vuonna teemana on Aivoterveyttä läheltä.

Aivoviikolla NV-verkosto tavoittelee yhtenäistä ja vahvaa näkyvyyttä aivoterveyden edistämiseen. Tavoitteena on, että viikon aikana järjestetään useammalla paikkakunnalla Aivohoitola, joka tarjoaa matalan kynnyksen keinoja edistää aivoterveyttä. Tarkoituksena on esitellä helppoja ja vaivattomia keinoja, jotka sopivat kiireisenkin ihmisen arkeen.

NV-järjestöt edistävät neurologisesti vammaisten ja sairaiden ihmisten hyvää elämää. Aivoviikolla järjestöt haluavat kannustaa ihmisiä pitämään huolta omasta aivoterveydestään.

Lue lisää Aivoliiton sivuilta


NV – Neurologiset vammaisjärjestöt on 14 valtakunnallisen järjestön verkosto, joka ylläpitää ja edistää jäsenjärjestöjensä yhteistyötä neurologisesti sairaiden ja vammaisten ihmisten hyväksi. NV-yhteistyön tavoitteena on neurologisesti sairaiden ja vammaisten ihmisten tasa-arvoinen ja hyvä elämä. CP-liitto on NV-järjestöjen puheenjohtajajärjestö vuosina 2015–2017.

 


Sisältö päivitetty 20.12.2017