Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Tuomme kuntoutujien äänen kuuluviin – Kuntoutusportti.fi uudistuu

Uudet tuulet puhaltavat Kuntoutusportissa! Verkkosivusto uudistuu yhteisöalustaksi, joka tuo kuntoutuksen hyödyt ja tarinat kuuluviin eri näkökulmista.

Rakennamme verkkosivustosta uutta vuorovaikutuksellista yhteisöalustaa ja kanavaa, jonka sisällön tuottamisessa aktiivisessa osassa ovat kuntoutujat itse. Kokemusosaajat ja asiantuntijat toimittavat yhdessä tarinoita uuteen yhteisölliseen mediaan.

Julkaisemme sivustolla kokemusosaajien tarinoita eri medioita hyväksikäyttäen – blogeja, videoita, podcasteja, valokuvia… Jokaisella on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin ja olla osana yhteiskuntaa! Alusta tuo yhteen niin kokemusosaajat, asiantuntijat, ammattilaiset kuin järjestötoimijat.

Tuotamme uudelle yhteisöalustalle myös tietoa kuntoutuksen vaikuttavuudesta ja ajankohtaisten selvitysten tuloksista. Löydät sivustolta jatkossakin tietoa järjestöjen tuottamista sopeutumisvalmennuskursseista.

Kuntoutussäätiö muotoilee uuden alustan yhdessä kuntoutujien ja järjestötoimijoiden kanssa. Osana prosessia ovat työpajat, joissa tullaan myös nimeämään sivusto. Yhteisöalustan kehittämisessä ovat vahvasti mukana myös Kukunori ry sekä Estery ry.

Uudistettu alusta lanseerataan syksyllä 2019.


Sisältö päivitetty 17.04.2019