Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

XIV Käpylä-seminaari

11.10.2012 - 13.10.2012 | Invalidiliiton Käpylän kuntoutuskeskus, Synapsia Nordenskiöldinkatu 18, 00250 Helsinki


Ensimmäisen päivän luento-osuudet keskittyvät kattavasti aivovamman akuuttivaiheeseen ja sitä sivuaviin haasteisiin. Syvennymme myös post-traumaattisen päänsäryn diagnostiikkaan, hoitoon ja kuntoutukseen. Toisena luentopäivänä käsittelemme akuuttivaiheen jälkeistä kuntoutusta, tulevaisuuden näkymiä ja mm. aivovamman jälkeistä kipuongelmaa. Loppupäivän paneelikeskustelussa paneudumme yhdessä kuulijoiden kanssa päivän aiheisiin.

Luennoitsijoina on alan kotimaisia asiantuntijoita sekä kansainvälisesti arvostettu aivovammojen hoitoon ja kuntoutukseen erikoistunut kliinikko Nathan Zasler (M.D.).

Nathan Zasler toimii IBIAn (International Brain Injury Association) puheenjohtajana ja työskentelee professorina sekä Richmondin että Virginian yliopistoissa. Hän toimii myös neurokuntoutuksen konsultoivana asiantuntijana Northeast Centerin erityiskuntoutuksen yksikössä New Yorkissa ja on Yhdysvaltain kivunhoidon ja kuntoutuksen arvostettu akatemiajäsen (American Academy of Disability Evaluating Physicians ja American Academy of pain Management). Nathan Zasler on yksi keskeisen aivovammakirjan ”Brain Injury Medicine – Principles and Practice” kirjoittajista ja on mukana myös kirjan toimituskunnassa.

Hinta
260 € 1 päivä
360 € 2 päivää

Ilmoittaudu20.9.2012 mennessä.

Ohjelma ja ilmoittautuminen:

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016