Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Työhön kuntoutumisen kumppanuusfoorum

21.11.2011 - 23.11.2011 | Paasitorni, Helsinki


Mitä työkyvyn parantamiseksi pystytään tekemään ja millaisille palveluille on tulevaisuudessa tarvetta? Kuka tarvitsee kuntouttavia palveluja ja kuka maksaa? Mikä on työpajojen rooli työhön kuntouttavien palvelujen tuottamisessa?

Foorumin puhujia ovat muun muassa peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson, dosentti Ilkka Taipale, neuvotteleva virkamies Eveliina Pöyhönen, STM ja henkilöstöjohtaja Anssi Niemelä, Jyväskylän kaupunki.

Seminaari on tarkoitettu osatyökykyisten ja työhön kuntoutujien kanssa työskenteleville valmennuksen ja kuntoutuksen ammattilaisille, virkamiehille, päättäjille sekä muille työhön kuntoutumisesta kiinnostuneille.

Kumppanuusfoorumi järjestetään Helsinki Congress Paasitornissa 21.–22.11.2011. Osallistumismaksu 210 € TPY:n jäsenorganisaatioiden edustajilta ja 230 € muilta sisältää kahden päivän seminaariohjelman, lounaan, kaksi kahvia sekä Kumppanuuskokkareiden ruoka- ja juomabuffetin.

Ilmoittautumiset 4.11. mennessä http://www.tpy.fi/mita_me_teemme/tapahtumia-ja-koulutusta/tyohon-kuntoutumisen-kumppanuusf/

Lisätietoja: koulutus- ja kehittämispäällikkö Anne Välimaa p. 010 279 2723, anne.valimaa(at)tpy.fi.

Ohjelma:

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016