Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Toinen kansallinen potilasturvallisuuskonferenssi

08.08.2011 - 10.08.2011 | Helsinki, Marina Congress Center


Konferenssi muodostaa osan Pohjoismaiden ministerineuvoston Suomen puheenjohtajuuskauden ohjelmaa.

Konferenssiin voi ilmoittautua osallistujaksi molempiin päiviin tai vain yhdeksi päiväksi. Konferenssiin ilmoittaudutaan verkkolomakkeella 22.8.2011 mennessä.

Konferenssin kohderyhmiä ovat potilasturvallisuuden edistämisestä kiinnostuneet sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöt, kuntien ja sairaanhoitopiirien vastuuhenkilöt, poliittiset päätöksentekijät sekä sosiaali- ja terveysalan tutkijat. Osa ohjelmasta suuntautuu myös sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaille ja heidän edustajilleen.

Konferenssin yhteydessä julkaistaan kansallisen asiantuntijaryhmän laatima opas potilasturvallisuuden täytäntöönpanon tueksi terveydenhuoltolain ja siihen liittyvän asetuksen edellyttämällä tavalla. Opas jaetaan kaikille konferenssiin osallistuville.

Ohjelman ensimmäinen päivä on pohjoismainen ja konferenssikielenä on englanti. Pohjoismaisen osion päätarkoituksena on levittää tietoa ja kokemuksia potilasturvallisuustyön etenemisestä naapurimaissamme.

Konferenssin toinen päivä on ohjelmaltaan kansallinen ja sen kieli on suomi. Ohjelma käsittää luentojen lisäksi pienempiä rinnakkaissessioita ja temaattista työpajatyöskentelyä.

Ilmoittautuminen ja ohjelma:

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016