Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kuntoutuksen koulutuksen päivät: Kuntoutusosaamisen tuottaminen ja jakaminen

29.10.2014 - 31.10.2014 | Metropolia, Vanha viertotie 23, Helsinki


Kuntoutuksen koulutuksen päivillä kehitetään yhdessä alan koulutusta. Koulutuksen päivät on tarkoitettu kuntoutusalalla toimiville asiantuntijoille, tutkijoille, opettajille, opiskelijoille, kuntoutujille sekä muille kiinnostuneille.

Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, työpajatyöskentelyä sekä tietenkin verkostoitumista. Asiantuntijoina mukana ovat mm. HUSin ylilääkäri Aarne Ylinen, johtava KELAn tutkija, professori Marketta Rajavaara ja Metropolian Kulttuurin ja hyvinvoinnin yksikön johtaja Johanna Holvikivi.

Pääteemaa tarkastellaan työpajoissa mm. kuntoutujalähtöisen/opiskelijalähtöisen oppimisen, elämyksellisen oppimisen/ pelin ja teknologian hyödyntäminen koulutuksessa, yhteistoiminnallisen oppimisen ja osaamisen arvioinnin avulla.

Työpajojen tulokset ja hyvät käytännöt kootaan yhteiseen julkaisuun. Samaan julkaisuun liitetään päiville hyväksytyt abstraktit. Työpajat toteutetaan yhteistyössä Arcadan, Oulun, Satakunnan ja Turun ammattikorkeakoulujen sekä Jyväskylän yliopiston kanssa.

Kuntoutuksen koulutuksen päivien abstraktit toimitetaan työryhmälle arvioitavaksi e-lomakkeella 26.8.2014 mennessä.

Tutustu tarkemmin:

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016