Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kaikille sopiva työ!

19.05.2015 - 21.05.2015 | Näkövammaisten keskusliiton Iiris-keskus, Marjaniementie 74, Helsinki.


Aika: Tiistai 19.5. klo 13.30–15.45
+ cocktailtilaisuus klo 15.45-18.00
Keskiviikko 20.5. klo 9–15
P
aikka: Näkövammaisten keskusliiton Iiris-keskus, Marjaniementie 74, Helsinki.
Kenelle: Työyhteisöille, työyhteisöjen kehittäjille, rekrytoijille, esimiehille ja työllistämisen ammattilaisille

Yhä useampi työpaikka joutuu etsimään uusia ratkaisuja, joita tarvitaan henkilöstön työkyvyn muuttuessa, ikääntymisen tai työn uudelleen organisoinnin seurauksena. Henkilökunnan monimuotoisuuden huomioiminen auttaa suunnittelemaan saavutettavia palveluita ja tuotteita myös monipuoliselle asiakaskunnalle.

Kaikille sopiva työ! -seminaari tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kuulla, miten monimuotoisuutta tukevaa johtamista toteutetaan yritysmaailmassa ja millaisia räätälöityjä ratkaisuja työllistymiseensä tukea tarvitsevien henkilöiden rekrytoinnissa on kehitetty.

Seminaarin ensimmäisenä päivänä monimuotoisuutta tarkastellaan yritysten johtamisen ja työhyvinvoinnin näkökulmasta. Mukana on myös esimerkki Saksasta. Toisena päivänä tutustutaan työyhteisöiden käytäntöihin ja kokemuksiin valmennuksesta, työtehtävien räätälöinnistä ja osatyökykyisten henkilöiden onnistuneista rekrytoinneista.

Lisäksi kuullaan tutkijoita, jotka ovat työpaikkakohtaisesti tutustuneet niihin ilmiöihin, joita muutos monimuotoiseksi työyhteisöksi aiheuttaa. Kaikki ei käy kuin tanssi, mutta kokemukset ovat silti olleet rohkaisevia.

Seminaari perustuu pitkälti RAY:n rahoittaman RATKO-työyhteisölähtöinen työllistäminen -hankkeen kokemuksiin ja yritystapauksiin sekä Työsuojelurahaston rahoittamaan tutkimukseen, joka on tehty RATKO-toimintamallin käytöstä.

Voit osallistua joko yhteen tai molempiin päiviin. Seminaari on osallistujille maksuton.

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016