Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Gerontologisen kuntoutuksen koulutus

31.05.2014 - 01.06.2014 | Jyväskylän ammattikorkeakoulu


Gerontologisen kuntoutuksen koulutus tarjoaa osaamista erityisesti ikääntyneiden ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä, osallisuuden lisäämisessä ja monialaisessa gerontologisessa kuntoutuksessa. Opintoihin ei ole pohjakoulutusvaatimusta, mutta opinnot voidaan myöhemmin liittää osaksi AMK-tutkintoa.

Koulutukseen järjestetään 9.6.2014 soveltuvuuskoe, johon kuuluu ryhmäkeskustelu ja kirjallinen tehtävä.

Korkeakouludiplomi: Gerontologinen kuntoutus
Laajuus: 60 op (voi täydentää 90 op laajuiseksi)
Aloituspaikat: 25
Hakuaika: 1.4.2014 – 31.5.2014
Kesto: 25.8.2014 – 31.12.2015

Kenelle?

Sosiaali – ja terveysala on suurissa muutoksissa. Uudistuva lainsäädäntö, muuttuvat palvelurakenteet ja työelämän sekä ikääntyneiden asiakkaiden tarpeet vaativat uudenlaista osaamista.

Onko sinulla jokin uusi haaste nykyisessä työssäsi, johon tarvitset osaamista tai uutta näkökulmaa? Oletko vailla ammattikorkeakoulututkintoa?

Nyt sinulla on gerontologisen kuntoutuksen -diplomikoulutuksessa ainutlaatuinen mahdollisuus lisätä osaamistasi mm. ikääntyneiden ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä, osallisuuden lisäämisessä ja monialaisessa gerontologisessa kuntoutuksessa. Koulutus voi lisäksi avata sinulle uudenlaisia opintopolkuja kohti ammattikorkeakoulututkintoa. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea avoimen ammattikorkeakoulun erillishaussa AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen ja opintosi voidaan liittää osaksi AMK-tutkintoa.

Hakijana sinulta ei edellytetä pohjakoulutusta.

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016