Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua Yhteisomedia.fi ja on päivitetty 1.7.2021. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1), eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Ei-saavutettava sisältö

Etusivun otsikkotasot eivät etene semanttisessa järjestyksessä (WCAG 2.1 1.3.1).

Osa etusivun otsikoista ei täytä kontrastivaatimuksia (WCAG 2.1 1.4.3).

Nettisivun palautelomakkeesta ja blogiosion lomakkeesta puuttuvat nimilaput (label) eikä lomake havaitse virhettä sähköpostikentässä (WCAG 2.1 3.3.2 ja 3.3.2).

Yhteisömedian 23.9.2020 jälkeen julkaistut podcastit litteroidaan ja videot tekstitetään. Sitä aiemmat äänitiedostot ja videot eivät kuulu digipalvelulain piiriin (WCAG 2.1 1.2.1 ja 1.2.2).

Sivun blogikirjoituksien kaaviokuvista puuttuvat tekstivastineet (WCAG 2.1 1.1.1).

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000


Sisältö päivitetty 01.07.2021