Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Nimikilpailu – Ehdota nimeä uudelle yhteisölliselle medialle!

Muotoilemme uutta yhteisöllistä mediaa, joka tuo toimijat yhteen ja kuntoutujien äänen kuuluviin.

Uusi yhteisöllinen media on vuorovaikutuksellinen yhteisöalusta, jonka sisällön tuotannossa aktiivisessa osassa ovat kokemusosaajat ja kuntoutujat itse. Yhteisöllisessä mediassa julkaistaan kokemustarinoita eri medioita hyväksikäyttäen – blogeja, videoita, podcasteja, valokuvia… Jokainen saa äänensä kuuluviin!

Kokemusosaajat tuottavat tarinoita myös yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Kokemustarinoiden sisällöntuottamisen tukena on toimittajien verkkoyhteisö ja tarinoiden tuottajille järjestetään myös vuorovaikutteisia live-tilaisuuksia.

Asiantuntijat, ammattilaiset ja järjestötoimijat tuottavat yhteisölliseen mediaan tietoa kuntoutuksen vaikuttavuudesta, ajankohtaisten selvitysten tuloksista ja järjestöjen tuottamista sopeutumisvalmennuskursseista.

Kuntoutussäätiö muotoilee uutta mediaa yhdessä kokemusosaajien, kuntoutujien ja järjestötoimijoiden kanssa. Kehittämisessä ovat vahvasti mukana Kukunori ry sekä Estery ry.

Osana kehittämisprosessia järjestetään kesäkuussa työpaja, joissa päätetään uuden median nimi ja keräämme nyt nimiehdotuksia. Ehdotettavan nimen tulisi kuvata yhteisöllistä mediaa ja soveltua käytettäväksi myös verkko-osoitteessa.

Mikä nimi mielestäsi kuvaisi parhaiten uutta yhteisöllistä mediaa?

Ehdota nimeä tästä linkistä 4.6. mennessä!


Sisältö päivitetty 14.05.2019