Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Lähde mukaan uuteen – tuottamaan tarinoita uuteen yhteisölliseen mediaan!

Haluaisitko jakaa kokemuksesi? Kertoa muille samankaltaisessa elämäntilanteessa oleville tarinasi? Muotoilla tarinaksi tai kuviksi sen, miten järjestösi toiminta on auttanut sinua elämässäsi.

Lähde mukaan uuteen – tuottamaan tarinoita uuteen yhteisölliseen mediaan!

Kehitämme uutta yhteisöllistä mediaa. Sinä voit olla mukana tuottamassa kokemustarinoita mediaan ─ kanavaan, jonka sisällön tuottamisessa aktiivisessa osassa ovat järjestöjen jäsenet, kokemusosaajat ja kuntoutujat itse.

Nyt on aika saada kaikkien ääni kuuluviin!

Mikä on sinun kokemuksesi – tarinasi? Mitä esteitä ja toivonhippuja on ollut matkasi varrella? Miltä näkymät näyttävät nyt elämässäsi? Miten järjestösi toiminta on auttanut sinua eteenpäin? Mitä apua olet saanut vertaisilta?

Tyyli vapaa – voit kirjoitta, tuottaa Podcastin, videon tai kertoa tarinasi kuvin

Voit kirjoittaa tarinasi eri medioita hyväksikäyttäen. Kirjoittaa bloggauksen, kuvata videon, tuottaa podcastin tai ottaa valokuvia.

Lähetä tarinasi päätoimittaja Sarianne Sahervolle: sarianne.sahervo@kuntoutussaatio.fi ja julkaisemme tarinasi yhteisöllisessä mediassa.

Osallistumalla olet mukana.

Jokaisella on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin ja olla mukana yhteiskunnassa!

Uusi yhteisöllinen media tuo yhteen niin kokemusosaajat, asiantuntijat, ammattilaiset kuin järjestötoimijat. Kuntoutussäätiö muotoilee uuden median yhdessä kuntoutujien ja järjestötoimijoiden kanssa. Sen verkkoalustalta löydät tietoa myös sopeutumisvalmennuskursseista. Osana kehittämistä järjestetään myös työpajoja, joissa yhdessä ideoidaan uudelle yhteisölliselle medialle myös nimi. Estery ja Kukunori ovat vahvasti mukana uuden median kehittämisessä ja sisällöntuotannossa.

Olet tervetullut myös ”Rohkeat rakentajat ja toimittajat Summer Breakfast 2019” -työpajaan, jossa yhdessä kehitämme uutta yhteisöllistä mediaa ja valitsemme sille nimen.

Työpaja järjestetään kesäkuussa 11.6.2019 klo 9 ─ 11 osoitteessa: Kukunori, Malmin raitti 17 B, HKI.

Ilmoittaudu työpajaan 5.6. mennessä tästä linkistä >>

Tule rohkeasti mukaan, aiempaa kokemusta ei vaadita!

 


Sisältö päivitetty 21.05.2019