Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Erityinen sisaruus: Haastattelukutsu kirjaa varten

 Millaista on olla erityisen sisaruksen aikuinen sisko tai veli? Haluaisitko antaa haastattelun kirjaa varten?

 

Mistä on kyse?
Tekeillä on kirja erityisestä sisaruudesta aikuisvuosina. Kirjaa varten etsitään haastateltavia, jotka haluaisivat kertoa kokemuksistaan.

Keitä haastatellaan?
Haastattelukutsu on tarkoitettu niille aikuisille, joiden sisko tai veli on ollut lapsuudestaan saakka vakavasti sairas tai vammainen.

Haastattelujen toteutus?
Haastattelujen ajankohta on syyskuussa 2017. Haastatteleminen tapahtuu puhelimitse tai henkilökohtaisella tapaamisella. Tapaaminen on mahdollista lähinnä pääkaupunkiseudulla. Haastattelijana on kirjan kirjoittaja.

Miksi tämä kirja?
Kirja on tarkoitettu tiedonvälittäjäksi erityisperheiden perheenjäsenille, heidän läheisilleen ja sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville. Erityisperheissä varttuneille siskoille ja veljille kirja tarjoaa myös vertaistukea. Kirjassa kerrotaan mm. siitä, kuinka erityinen sisaruus vaikuttaa seurustelu- tai parisuhteeseen, lasten hankkimiseen, hoivavastuuseen kantamiseen ja sisarusten ja vanhempien väleihin aikuisena.

Autatko?
Jos kuulut etsittyjen haastateltavien joukkoon ja pidät kirjaa tarpeellisena, tule mukaan. Ilman haastateltavia tätä kirjaa ei voi kirjoittaa valmiiksi. Kirjassa ei kerrota haastateltujen nimiä eikä heitä ja heidän läheisiään voi tunnistaa kirjan tekstistä.

Miten voi päästä mukaan? Lisätietoja?
Haastateltavaksi voi päästä lähettämällä sähköpostiviestin kirjan kirjoittajalle viimeistään 28.8.2017 osoitteeseen arja.h.makinen(at)luukku.com.
Viestissä tulee kertoa oma ikä, erityisen sisaruksen ikä ja oma asuinpaikkakunta.

 

Terveisin
Arja Mäkinen, kirjan kirjoittaja (YTT)

 

Lue lisää Erityinen sisaruus -sivuilta

 

 


Sisältö päivitetty 20.12.2017