Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Oppimisen maailma avoimeksi – selätä syrjäytyminen

14.02.2012 - 15.02.2012 | Laurea ammattikorkeakoulu, Tikkurila


14.2.2012 klo 11.00 – 18.00

Kohtaatteko työssänne rikostaustaisia asiakkaita? Onko heillä oppimisen haasteita? Oletteko kehittäneet oppimista tukevia toimintamuotoja, materiaalia, palveluita ? Tervetuloa jakamaan osaamistanne oppimisen projektimessuille!

Kriminaalihuollon tukisäätiö, Laurea ammattikorkeakoulu, Rikosseuraamusalan koulutuskeskus, Rikosseuraamuslaitos ja Erilaisten oppijoiden liitto järjestävät yhteistyössä messutapahtuman, jonka teemana on oppiminen. Tilaisuus koostuu sekä luennoista että näyttelyistä tietoiskuineen. Lopullinen ohjelma julkaistaan tammikuussa 2012.

Messujen näytteilleasettajiksi kutsutaan teitä, jotka työskentelette rikostaustaisten oppimiseen liittyvien asioiden kanssa. Käytännön toimija, tutkija, materiaalin tuottaja, projektiammattilainen – tule ja jaa osaamisesi kanssamme.

Näyttely
Messuille voi varata ilmaisen näyttelytilan.
Näytteilleasettajat saavat käyttöönsä pöydän, tuolit, sähkön ja langattoman verkkoyhteyden. Myös muutama sermi on varattavissa. Näyttelyosastoja voi tulla somistamaan tiistaina klo 8 – 11. Näyttely puretaan välittömästi tapahtuman jälkeen.
Materiaaleja voi toimittaa etukäteen. Lähetyksille tulee tilata kuljetus alla olevaan osoitteeseen, postista lähetyksiä ei pystytä noutamaan.

Tietoiskut

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus esitellä toimintaansa lyhyiden tietoiskujen (max. 15min) muodossa. Tietoiskuille on varattu oma erillinen tilansa. Tietoiskuja varten on käytettävissä tietokone ja videoprojektori. Varaa aika tietoiskulle ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman osoite:
Laurea AMK – Tikkurilan yksikkö
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laureassa toimii Amican ravintola, jossa on mahdollisuus ruokailla omakustannushintaan.

Lisätietoja:
Yliopettaja Arja Saunamäki 010 366 5061, arja.saunamaki@om.fi

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016