Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Vaikutusketjusta konkretiaan -etäkoulutus 2.12.

02.12.2021


Tervetuloa jakamaan ajatuksia ja oppimaan STEA:n vaikutusketjusta. Koulutuksen jälkeen osaat määritellä entistä paremmin tavoitteita, tuloksia ja mittareita erilaiselle toiminnalle. Lisäksi käymme läpi erilaisia tapoja kerätä ja analysoida arviointitietoa suhteessa tavoitteisiin ja mittareihin. Saat koulutuksesta mukaasi paljon käytännön vinkkejä, joilla parannat järjestösi toiminnan arviointia ja tuloksellisuutta.

Lue tarkempi ohjelmasisältö tästä.

Milloin: Torstaina 2.12. klo 8.45-12

Missä: Etänä, Microsotf Teams -sovelluksella.

Kohderyhmä: Järjestöissä ja yhdistyksissä työskentelevät ja toimivat henkilöt. Sopii esimerkiksi STEA:n Ak-, C- tai yleisavustusta saaville tahoille.

Tekniset ohjeet edellytykset/osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa Teams-linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen ma 29.11.2021 mennessä

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat Kuntoutussäätiön asiantuntijat, joilla on laaja kokemus arviointityöstä sekä STEA-avustetun toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta.

Hinta: 160 € (Alv. 0 %)

Lisätietoa: Tutkija-arvioitsija Erna Alitalo erna.alitalo@kuntoutussaatio.fi p. 044 781 3201 tai erityisasiantuntija Henna Harju henna.harju@kuntoutussaatio.fi p. 044–7813151

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 15.11.2021