Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Yhtäkkiä yksin -verkkokurssi yli 50-vuotiaille leskille


Kurssi on tarkoitettu yli 50-vuotiaille, vähintään puoli vuotta, ja pääsääntöisesti korkeintaan kolme vuotta aiemmin leskeksi jääneille henkilöille. Sopeutumista tukevalle kurssille hakeminen ei edellytä Eläkeliiton yhdistyksen jäsenyyttä.
Yhtäkkiä yksin -kursseilla käydään läpi suruun liittyviä asioita, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita ja pohditaan yhdessä keinoja, jotka kantavat arjessa eteenpäin. Kurssilla pääpaino on tulevaisuudessa. Tavoitteena on sekä jäsentää omaa elämäntilannetta että saada työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen.
Ohjaaja: Liisa Salmenperä
Osallistujat: Kurssille valitaan 8 osallistujaa hakemuslomakkeiden perusteella.
Hakeminen: 11.4.2023 mennessä.
Kurssi on maksuton ja se toteutetaan toteutetaan Teams ohjelmalla. Tarvittaessa perehdytämme kurssille tulossa olevia Teamsin käyttöön etukäteen. Ohjelma rakentuu päivittäin niin, että verkkoaikaa yhdessä on klo 10-14 (ennen yhteisen ajan alkua voidaan varmistaa yhteyden toimivuus). Klo 12-12.40 on ruokatauko. Klo 14-18 välisenä aikana (ti-pe) toteutetaan ryhmätapaaminen, joka sovitaan päivän aikana.
Kurssilla ohjaajana ja asiantuntijana toimii Liisa Salmenperä, teknisenä tukena Anu Korhonen.
Valinnoista ilmoitetaan kaikille viimeistään noin kuusi viikkoa ennen kurssia.
Osallistujavalinnoissa noudatetaan Valtioneuvoston asetusta valtionavustuksista yleishyödyllisille yhteisöille ja säätiöille terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen, 14 §

Linkki kurssin sivuille

https://elakeliitto.fi/tapahtumat/verkkokurssi-leskeksi-jaaneille-sopeutumista-tukeva-kurssi-toukokuussa Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Verkkokurssi Teams-ohjelmalla