Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Yhtäkkiä Yksin – Leskeyden kohtaaminen


Eläkeliiton Yhtäkkiä Yksin -sopeutumisvalmennuskurssit on tarkoitettu yli 50-vuotiaille henkilöille ja kurssille suositellaan hakemaan, kun leskeksi jäämisestä on kulunut noin puoli vuotta. Yleensä osallistujat ovat olleet kurssin alkaessa leskinä puolesta vuodesta kolmeen vuoteen. Kurssin tarkoituksena on auttaa leskeksi jäänyttä sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen ja estää kriisivaiheen piteneminen.

Kurssilla käydään asiantuntijoiden tukemana läpi surutyötä, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita sekä keskustellaan luopumisprosessista ja ihmissuhteista. Kurssin tarkoituksena on vahvistaa kokonaisvaltaisesti puolison menettäneen toimintakykyä ja auttaa tunnistamaan omat voimavarat, jotka kantavat arjessa eteenpäin.

Linkki kurssin sivuille

http://www.elakeliitto.fi/app/calendar/list Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot

Lehmirannan viihtyisä lomakeskus-kylpylä sijaitsee Varsinais-Suomessa, Salon kaupungin tuntumassa. Lomakeskuksessa järjestetään eläkeläisille ja ikäihmisille suunnattuja ohjelmallisia teemalomia, kursseja ja koulutuksia sekä tapahtumia.

Lomakeskus on Eläkeliitto ry:n omistama ja on suunniteltu niin tilojen kuin toimintojen osalta erityisesti eläkeikäisten ja ikäihmisten toiveita ja tarpeita varten. Kahden hengen huoneet ovat valoisia ja huoneissa on televisio, viileäkaappi, puhelin sekä osassa huoneista järvinäköala ja parveke.

Lehmiranta tarjoaa: Ohjattua lomatoimintaa, hyviä ulkoilumahdollisuuksia, oivaa ohjelmaa, samanhenkistä ja -ikäistä seuraa, kevyitä hoitoja kuten hieronta- ja kosmetologipalveluita sekä hyvää ruokaa.