Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Yhtäkkiä yksin -kurssi yli 50-vuotiaille leskille (alkaa 22.8.2023)


Kurssi on tarkoitettu yli 50-vuotiaille, vähintään puoli vuotta, ja pääsääntöisesti korkeintaan kolme vuotta aiemmin leskeksi jääneille henkilöille. Sopeutumista tukevalle kurssille hakeminen ei edellytä Eläkeliiton yhdistyksen jäsenyyttä.
Yhtäkkiä yksin -kursseilla käydään läpi suruun liittyviä asioita, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita ja pohditaan yhdessä keinoja, jotka kantavat arjessa eteenpäin. Kurssilla pääpaino on tulevaisuudessa. Tavoitteena on sekä jäsentää omaa elämäntilannetta että saada työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen.
Osallistujat: Kurssille valitaan 16 osallistujaa hakemuslomakkeiden perusteella.
Ohjaaja: Terhi Vedenkivi
Hakeminen: 9.6.2023 mennessä. Kurssi on maksuton, mutta matkakulut maksetaan itse. Kurssiin kuuluu ruokailut (puolihoito) ja majoitus kahden hengen huoneessa, yhden hengen huoneen voi saada maksamalla erotuksen kahden hengen huoneen hintaan. Valinnoista ilmoitetaan kaikille viimeistään noin kuusi viikkoa ennen kurssia.
Osallistujavalinnoissa noudatetaan Valtioneuvoston asetusta valtionavustuksista yleishyödyllisille yhteisöille ja säätiöille terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen, 14 §

Linkki kurssin sivuille

https://elakeliitto.fi/tapahtumat/yhtakkia-yksinr-kurssi-leskeksi-jaaneille-elokuu-salo-1 Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Lehmirannan lomakeskus, Lehmirannantie 12, 25170 Kotalato (Salo) Lehmiranta on vanhemmille aikuisille suunniteltu loma- ja virkistyspaikka puhdasvetisen Lehmijärven rannalla Salossa.