Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Yhtäkkiä yksin -kurssi työelämässä oleville yli 50 v. leskille


Kurssi on tarkoitettu yli 50-vuotiaille edelleen työelämässä oleville leskeksi jääneille henkilöille. Leskeksi jäämisestä tulee olla kulunut vähintään puoli vuotta ja pääsääntöisesti korkeintaan kolme vuotta. Sopeutumisvalmennuskurssille hakeminen ei edellytä Eläkeliiton yhdistyksen jäsenyyttä.

Sopeutumisvalmennuksessa käydään läpi suruun liittyviä asioita, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita ja pohditaan yhdessä keinoja, jotka kantavat arjessa eteenpäin. Kurssilla pääpaino on tulevaisuudessa. Tavoitteena on sekä jäsentää omaa elämäntilannetta että saada työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen.

Ohjaajat: Terhi Vedenkivi ja Liisa Salmenperä

Osallistujat: Kurssille valitaan 16 osallistujaa hakemuslomakkeiden perusteella.

Hakeminen: 27.3.2020 mennessä. Kurssi on maksuton, mutta matkakulut maksetaan itse. Kurssiin kuuluu ruokailut ja majoitus kahden hengen huoneessa, yhden hengen huoneen voi saada maksamalla erotuksen kahden hengen huoneen hintaan. Valinnoista ilmoitetaan kaikille noin kuusi viikkoa ennen kurssia.

Lisätietoja:
Anu Korhonen
Suunnittelija, sopeutumisvalmennus
p.040 7257 561
anu.korhonen@elakeliitto.fi

Linkki kurssin sivuille

https://elakeliitto.fi/tapahtumat/sopeutumisvalmennuskurssi-tyoelamassa-oleville-yli-50-v-leskille-kesakuu Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Lapland Hotel, Tampere www.laplandhotels.com > kaupunkihotellit > Tampere