Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Virkeyttä hoitoon tyypin 2 diabeetikoille (alkaa 20.2.2024)


Kurssilla käydään läpi omahoitomotivaatiota lisäävää, uusinta ja käytännönläheistä tietoa diabeteksen hoidosta eli liikunnasta, jalkojenhoidosta, ravitsemuksesta, lääkityksestä ja verensokerin omaseurannasta. Tavoitteena on, että kurssin aikana löydät itsellesi keinoja vahvistaa jaksamistasi ja hyvinvointiasi. Kurssilla saat myös vertaistukea muilta kurssilaisilta.

Kurssi on ryhmämuotoinen ja tarjoaa omahoidon tuen lisäksi mahdollisuuden virkistymiseen ja kokemusten vaihtoon muiden diabetesta sairastavien kanssa. Koska diabetes vaikuttaa läheistenkin elämään, myös he ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan mukaan kurssille. Tiedon ja ymmärryksen lisääntyminen auttaa elämään diabetesta sairastavan rinnalla. Jos kurssille osallistuva ei selviydy ilman apua päivittäisistä toimista, osallistumisen edellytyksenä on läheisen tai avustajan mukanaolo. Kurssiin sisältyy kolmen tunnin mittainen verkkotapaaminen (Teams) noin kuukausi kurssin päättymisen jälkeen.

Kurssiohjelmassa ovat mukana diabeteshoitaja, ravitsemusterapeutti, liikuntasuunnittelija ja jalkojenhoitaja.

Linkki kurssin sivuille

https://www.diabetes.fi/kurssit/tyypin_2_diabeetikoille/virkeytta_hoitoon_tyypin_2_diabeetikoille#d8dc67a6 Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Ruissalon Kylpylä Ruissalon puistotie 640 FI-20100 Turku 02 44 55 100 info@ruissalospa.fi