Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Virkeyttä hoitoon tyypin 2 diabeetikoille 24.-26.3 ja 2.-3.6.2020 Turku


Tuntuuko sinusta, että tietosi ja taitosi diabeteksen hoidossa vaatisivat tuoreuttamista? Tule kurssillemme sinulle parhaiten sopivaan paikkaan!

Kaksiosaiset Virkeyttä hoitoon -kurssimme on tarkoitettu tyypin 1 ja tyypin 2 diabetikoille läheisineen. Eri puolilla Suomea järjestettävät kurssit tarjoavat uusinta tietoa ja käytännön ohjausta diabeteksen omahoitoon eli liikuntaan, jalkojenhoitoon, ruokailuun, lääkitykseen ja verensokerinmittaukseen. Kurssit tarjoavat samalla mahdollisuuden virkistymiseen ja kokemusten vaihtoon muiden diabeetikoiden kanssa.

Hyvinvointisi ja toimintakykysi paranevat, kun diabeteksen hoitoa ja ohjausta tehostetaan. Kurssilta saat keinoja parempaan omahoitoon, jolloin elämä diabeteksen ja mahdollisten muiden sairauksien kanssa sujuu helpommin. Ohjaus on hyvin käytännönläheistä. Mukava yhdessäolo antaa virikkeitä ja uusia ajatuksia, ja vertaistuki antaa voimaa.

Koska diabetes vaikuttaa läheistenkin elämään, myös he ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Silloin kun kurssilainen ei selviydy ilman apua päivittäisistä toimista, osallistumisen edellytyksenä on läheisen tai avustajan mukaantulo.

Kurssiohjelmassa ovat mukana lääkäri, diabeteshoitaja, ravitsemusterapeutti, liikuntasuunnittelija ja jalkojenhoitaja.

Linkki kurssin sivuille

Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Turku, Ruissalo Spa