Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Viikonlopun kurssi pariskunnille Härmän Kuntokeskuksessa


Monipuolisessa ja virkistävässä Härmän Kuntokeskuksessa Ylihärmässä järjestettävä viikonloppukurssi pariskunnille, joista toisella tai molemmilla on keliakia. Kurssilla käsitellään keliakiaa sairautena ja sen ruokavaliohoidon periaatteita. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja elinikäisen sairauden kanssa elämiseen ja pääsette jakamaan kokemuksia toisten keliakiaa sairastavien ja heidän kumppaniensa kanssa. Tarjolla on myös liikuntaa sekä mukavaa virkistäytymistä luonnossa ja kylpylässä.

Kurssille kannattaa hakeutua, jos haluat lisätietoa keliakiasta, koet haasteita gluteenittoman ruokavalion noudattamisessa ja haluat puolisosi kanssa kuulla muiden keliaakikkojen ja puolisojen kokemuksia sekä jakaa omiasi. Viikonloppukurssi on myös mukava irtiotto arjesta!

Kussi on maksuton lukuun ottamatta 20 euron omavastuuta per henkilö koko kurssin ajalta. Kurssiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala) ja yöpyminen 2 hengen huoneessa mukavuuksin. Ylihärmään on helppo tulla omalla autolla tai junalla ja sopimustaksilla aivan perille asti.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/tapahtumat/kurssi-pariskunnille-harman-kuntokeskuksessa/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Härmän Kuntokeskus, Vaasantie 22, 62375 Ylihärmä