Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Viikonloppukurssi hiljattain keliakiadiagnoosin saaneille


Kurssi on suunnattu 2018 tai sen jälkeen keliakia- tai ihokeliakiadiagnoosin saaneille. Mikäli paikkoja jää, kurssille voidaan ottaa myös pidempään keliakiaa sairastaneita.

Viikonloppukurssilla Backbyn kartanon hirstoriallisissa maisemissa käsitellään keliakiaa sairautena ja gluteenittoman ruokavaliohoidon periaatteita. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja tarkan ruokavaliohoitoisen elinikäisen sairauden kanssa elämiseen, ja pääset jakamaan kokemuksia toisten hiljattain keliakia- tai ihokeliakiadiagnoosin saaneiden kanssa. Kurssilla on tarjolla myös liikuntaa, mukavaa virkistäytymistä luonnossa ja kylpylässä omalla ajalla.

Kurssille kannattaa hakeutua, jos haluat lisätietoa keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta sekä haluat kuulla muiden keliaakikkojen kokemuksia ja jakaa omiasi. Tieto- ja vertaistukipitoinen kurssi on myös mukava irtiotto arjesta!

Kussi on maksuton lukuun ottamatta 20 euron omavastuuta koko viikonlopun ajalta. Kurssiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala) ja yöpyminen 1 hengen huoneessa mukavuuksin.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/tapahtumat/viikonloppukurssi-hiljattain-keliakiadiagnoosin-saaneille/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Backbyn kartano, Bodomintie 37, 02740 Espoo