Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Vertaistukea, tietoa ja taitoja verkkokurssilla


Kurssilla saat tietoa keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta, opit terveellisestä syömisestä ja gluteenittomista tuotteista ja saat arkeesi lisää voimavaroja. Pääset myös jakamaan gluteenittomaan elämään liittyviä kokemuksiasi toisten keliaakikkojen kanssa.

Verkkovalmennuskurssi on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat käydä kurssin joustavasti oman arkesi ohessa.

Joka viikko on uusi teema, mutta voit edetä omaan tahtiin. Kurssi koostuu virtuaalitapaamisista, asiantuntijaluennoista, itseopiskelumateriaalista, oppimisalustalla käytävästä keskustelusta ja itsenäisistä oppimistehtävistä.

Kurssilla edetään viikoittain uuteen teemaan, mutta tehtävät voit tehdä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Virtuaalitapaamisissa pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja esittämään heille kysymyksiä.

Verkossa toteutettavaan sopeutumisvalmennuskurssiin on hyvä varata aikaa n. 3–4 tuntia viikossa. Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa eikä sisällä tapaamisia kasvokkain. Oppimisalusta on helppokäyttöinen ja toimii verkkoselaimen kautta.

Kurssin vetäjänä on Keliakialiiton kuntoutuksen asiantuntija apunaan moniammatillinen ryhmä, johon kuuluvat keliakian asiantuntijalääkäri, ravitsemusterapeutti ja psykologi.

Kurssin hinta: 15€

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/tapahtumat/vertaistukea-tietoa-ja-taitoja-verkkokurssilla/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Verkkokurssi