Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Verkkokurssilta tukea, tietoa ja taitoja (keliakia, gluteeniton ruokavalio)


Tule mukaan Keliakialiiton kokonaan verkossa käytävälle 3 tapaamiskerran gluteenittomuutta tukevalle pikakurssille!

Kurssilla saat tietoa keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta, opit terveellisestä syömisestä ja gluteenittomista tuotteista sekä saat arkeesi lisää voimavaroja. Pääset myös jakamaan gluteenittomaan elämään liittyviä kokemuksiasi toisten keliaakikkojen kanssa.

Verkkovalmennuskurssi on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat käydä lyhyen kurssin joustavasti oman arkesi ohessa valitsemastasi paikasta käsin.

Joka tapaamiskerralla on oma teemansa: keliakia sairautena, gluteeniton ruokavalio ja jaksaminen tarkan ruokavaliohoitoisen sairauden kanssa arjessa. Kurssi koostuu asiantuntijavetoisista luennoista ja virtuaalitapaamisista. Halutessasi voit tehdä myös ravitsemukseen liittyviä itsenäisiä oppimistehtäviä, joihin saat ravitsemusterapeuttimme palautteen.

Virtuaalitapaamisissa pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja esittämään heille kysymyksiä.

Verkossa toteutettavaan gluteenittomuutta tukevaan kurssiin on hyvä varata aikaa 2-3 tuntia viikossa. Kurssi toteutetaan kokonaan verkkoalustalla eikä sisällä tapaamisia kasvokkain.

Kurssin vetäjänä on Keliakialiiton ohjaaja apunaan moniammatillinen ryhmä, johon kuuluvat keliakian asiantuntijalääkäri, ravitsemusterapeutti ja psykologi.

Verkkokurssille osallistuminen edellyttää

- nettiyhteydellä, kameralla ja mikrofonilla varustettua tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia, jota olet tottunut käyttämään,
- mahdollisuutta osallistua kurssin videotapaamisiin sekä
- valmiutta sitoutua aktiivisella otteella 3 tapaamiskertaa sisältävälle kurssille.

Kurssin hinta: 10 €

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/tapahtumat/vertaistukea-tietoa-ja-taitoja-verkkokurssilla-joulukuu/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Verkkokurssi