Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Valoa pimeneviin iltoihin, viikonloppukurssi


Valoa pimeneviin iltoihin-viikonloppukurssilla viehättävässä ja tunnelmallisessa Backbyn kartanossa käsitellään keliakiaa sairautena ja gluteenittoman ruokavaliohoidon periaatteita. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja elinikäisen sairauden kanssa elämiseen ja pääset jakamaan kokemuksia toisten keliakiaa sairastavien kanssa virkistäytymistä unohtamatta.

Kurssille kannattaa hakeutua, jos haluat lisätietoa keliakiasta, koet haasteita gluteenittoman ruokavalion noudattamisessa ja haluat kuulla muiden keliaakikkojen kokemuksia sekä jakaa omiasi. Tieto- ja vertaistukipitoinen kurssi on myös mukava irtiotto arjesta!

Kussi on maksuton lukuun ottamatta 45 euron omavastuuta koko kurssin ajalta. Kurssiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala) ja yöpyminen 1 tai 2 hengen huoneessa mukavuuksin. Huonetyyppi riippuu koronatilanteesta lokakuussa. Yhden hengen huoneen voi joka tapauksessa varata, vaikka koronatilanne sallisi 2 hengen huoneessa kurssitoverin kanssa majoittumisen. Tällöin 1 hh-lisä tulee itselle maksettavaksi.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/tapahtumat/valoa-pimeneviin-iltoihin-viikonloppukurssi/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Backbyn kartano, Bodomintie 37, 02740 Espoo