Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Etäsopeutumisvalmennus: Tukea työelämässä jaksamiseen (kurssi 5)


Tarvitsetko tukea työssä jaksamiseen tai työhön paluuseen? Tarvitsetko ohjausta työelämän haasteisiin? Koetko uupumusta? Jääkö aikaa levolle? Tule etsimään yhdessä toisten kanssa ratkaisuja työssä jaksamiseen, omaan työhyvinvointiin ja löytämään keinoja selvitä arjesta.

Kurssin toteutus

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet palaamassa töihin tai tarvitset tukea työssä jaksamiseen. Lisäksi sinulla on pitkäaikaissairaus tai vamma, joka vaikuttaa jaksamiseesi.

Kurssi kestää kaksi kuukautta ja verkkotapaamiset ovat viikoittain sovittuina ajankohtina. Sen lisäksi voit osallistua itsellesi sopivina aikoina ryhmän chat-keskusteluun ja jakaa kokemuksia muiden kanssa. Jokaiseen tapaamiskertaan sisältyy tehtäviä sekä materiaalia omatoimiseen työskentelyyn. Lisäksi kurssiin sisältyy kahdenkeskisiä verkkotapaamisia ohjaajan kanssa.

Kurssin ohjaajina ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Mukana on koulutettu kokemusasiantuntija. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssin aikana sovitaan 3 kk kuluttua verkossa toteutettava seurantatapaaminen. Verkossa työskentelyyn saat hyvät ohjeet ja tarvittaessa henkilökohtaisen opastuksen.

Alkutapaaminen pe 1.11. – la 2.11.2019 Helsingissä. Muut tapaamiset verkossa keskiviikkoisin 6.11., 13.11., 20.11., 27.11., 4.12., 11.12.2019 klo 17 – 19.

Kurssi on osa Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanketta.

Linkki kurssin sivuille

https://etasope.fi/kurssit/tukea-tyoelamassa-jaksamiseen/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
verkkokurssi, alkutapaaminen Espoossa (Kaisankoti).