Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Tartu tulevaisuuteen -perhekurssi / Perheille, joissa alle 18 vuotias lapsi/nuori on kokenut äkillisen aivosairauden tai tapaturman, tai sairastunut potilasvahingon seurauksena.


Kenelle? Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa alle 18 vuotias lapsi/nuori on vammautunut tapaturmaisesti (esim. aivovamma, palovamma, selkäydinvamma), sairastunut potilasvahingon seurauksena, sairastunut narkolepisiaan tai kokenut äkillisen aivosairauden tai tapahturman (esim. aivoverenkierron häiriö, aivoverenvuoto tai aivokasvain). Kurssille voi osallistua koko perhe.

Mitä luvassa? Kurssin ohjelmassa on ohjelmaa koko perheelle sekä lasten/nuorten ja vanhempien omia ryhmiä. Lasten ja nuorten ohjelmassa käydään ikätason mukaisesti läpi vammautumista/sairastumista, touhutaan ryhmässä erilaisia asioita niin sisällä kuin ulkona sekä tavataan toisia, joilla on samankaltainen tilanne. Vanhempien ryhmässä käsitellään mm. lapselle tai nuorelle tapahtuneen vammautumisen/sairastumisen herättämiä tunteita, pohditaan yhdessä, mitkä seikat ovat auttaneet selviytymään, saadaan tietoa erilaisista tukimuodoista ja palveluista. Kurssin toiminta on perhelähtöistä ja kaikkien osallistumista tuetaan ja mahdollistetaan. Koko perheelle on yhteistä ohjelmaa mukavan tekemisen merkeissä esimerkiksi retkeillen ja liikkuen perheen yhtenäisyyttä tukien.

Linkki kurssin sivuille

https://tatury.fi/kurssit/tartu-tulevaisuuteen-2022-perhekurssi/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Nuorikeskus Marttinen, Herrasentie 16, 34800 Virrat