Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Tarkan talouden kurssi pienituloisille keliaakikoille


Tarkan talouden kurssi pienituloisille ja vähävaraisille (työttömät, lomautetut, tukien varassa elävät, opiskelijat, eläkeläiset) keliakiaa sairastaville Varalan urheiluopistolla Tampereella. Kurssilla käsitellään keliakiaa sairautena, terveellisen gluteenittoman ruokavalion koostamista pienellä budjetilla ja lisätään edullisempien gluteenittomien tuotteiden tuntemusta.

Käymme myös leipomassa tarkan talouden leipomuksia. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja ja tsemppiä elinikäisen sairauden kanssa elämiseen ja gluteenittomuuden onnistumiseen pienillä tuloilla, sekä pääset jakamaan kokemuksia toisten keliaakikkojen kanssa virkistäytymistä unohtamatta. Tee irtiotto arjesta ja tule mukaan tietopitoiselle, jaksamista tukevalle kurssille!

Kurssille kannattaa hakeutua, jos haluat lisätietoa keliakiasta, koet haasteita gluteenittoman ruokavalion noudattamisessa kun rahat ovat tiukilla ja haluat kuulla muiden keliaakikkojen kokemuksia sekä jakaa omiasi.

Kurssi on maksuton. Kurssiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) ja yöpyminen 1 hengen huoneessa mukavuuksin. Varalan urheiluopistolle on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla aivan perille saakka.

Kurssille valitaan 16 henkilöä, joilla on taloudellisesti tiukkaa esim. työttömyyden, sairauden tai muun syyn vuoksi.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/tapahtumat/tarkan-talouden-kurssi-pienituloisille-keliaakikoille/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Varalan urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 Tampere