Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Talven taikaa! – lapsi-vanhempi-kurssi 8-13-vuotiaille uusinta tietoa keliakiasta


Kurssi 8-13-vuotiaalle lapselle ja vanhemmalle. Kurssille valitaan 10 lasta ja 10 vanhempaa.
Kylpylähotelli Peurungassa järjestettävällä kurssilla kuulet uusinta tietoa lapsen keliakiasta sairautena, gluteenittomasta ruokavaliosta sekä sopeutumisesta lapsen keliakiaan. Leivomme yhdessä myös gluteenittomia herkkuja. Luennoitsijoina lääkäri, ravitsemusterapeutti ja psykologi. Tule mukaan tapaamaan toisia keliakiaa sairastavia lapsia ja äitejä tai isiä!
Kurssi on maksuton lukuun ottamatta Keliakialiitolle tulevaa aikuisen 65€:n omavastuuosuutta. Lapselta omavastuuosuutta ei peritä. Kurssilla on majoitus 2 hengen huoneissa mukavuuksin sekä täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala).
Ilmoittautuminen
Kurssille hakeudutaan täyttämällä sähköinen kurssihakemus kurssin sivuilla. Tämä on helpoin, nopein ja luotettavin tapa.
Hakemuksen voi myös tilata Keliakialiitosta p. 03 254 1330, jolloin se postitetaan osoitteella Keliakialiitto ry/ Kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere.
Kurssin hakuaika on 5.12.2019 asti.
Lisätietoja: Kuntoutuksen asiantuntija Nanna Puntila, kuntoutus@keliakialiitto.fi tai 03 254 1323.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/ajankohtaista/tapahtumat/talven-taikaa-lapsi-vanhempikurssi-8-13-vuotiaat/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa. www.peurunka.fi