Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Syystuulten suhinaa! Lapsi-vanhempi-kurssi 4-7-vuotiaille


Kurssi 4-7-vuotiaalle lapselle ja vanhemmalle. Kurssille valitaan 10 lasta ja 10 vanhempaa.
Härmän kuntokeskuksessa järjestettävällä kurssilla kuulet uusinta tietoa lapsen keliakiasta sairautena, gluteenittomasta ruokavaliosta sekä sopeutumisesta lapsen keliakiaan. Leivomme yhdessä myös gluteenittomia herkkuja. Luennoitsijoina lääkäri, ravitsemusterapeutti ja psykologi. Tule mukaan tapaamaan toisia keliakiaa sairastavia lapsia ja äitejä tai isiä! Härmän kuntokeskuksessa pääsee myös pulikoimaan kylpylään!
Kurssi on maksuton lukuun ottamatta Keliakialiitolle tulevaa aikuisen 65€:n omavastuuosuutta. Lapselta omavastuuosuutta ei peritä. Kurssilla on majoitus 2 hengen huoneissa mukavuuksin sekä täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala).
Ilmoittautuminen
Kurssille hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakemus kurssin verkkosivuilla. Tämä on helpoin, nopein ja luotettavin tapa.
Hakemuksen voi myös tilata Keliakialiitosta p. 03 254 1330, jolloin se postitetaan osoitteella Keliakialiitto ry/ Kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere.
Kurssin hakuaika on 31.7.2020 asti.
Lisätietoja: Kuntoutuksen asiantuntija Nanna Puntila, kuntoutus@keliakialiitto.fi tai 03 254 1323.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/ajankohtaista/tapahtumat/syystuulten-suhinaa-lapsi-vanhempi-kurssi-4-7-vuotiaille-harman-kuntokeskuksessa/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Härmän kuntokeskus, Ylihärmä. www.harmankuntokeskus.fi