Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Syksyn kynnyksellä, pitkään keliakiaa sairastaneiden (10 v. tai yli) kurssi


Syksyn kynnyksellä -pitkään keliakiaa sairastaneiden sopeutumisvalmennuskurssilla Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa käsitellään keliakiaa sairautena, terveellisen gluteenittoman ruokavalion koostamista ja lisätään gluteenittomien tuotteiden tuntemusta. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja ja tsemppiä elinikäisen sairauden kanssa elämiseen ja pääset jakamaan kokemuksia toisten keliakiaa pitkään sairastaneiden kanssa virkistäytymistä unohtamatta.
Kurssille kannattaa hakeutua, jos haluat lisätietoa keliakiasta, koet haasteita gluteenittoman ruokavalion noudattamisessa ja haluat kuulla muiden keliaakikkojen kokemuksia sekä jakaa omiasi.
Kurssi on maksuton lukuun ottamatta 65 euron omavastuuta koko kurssin ajalta. Kurssiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen) ja yöpyminen 2 hengen huoneessa. Kelan matkaomavastuu on 25 euroa per suunta (2019). Kelan matkakorvauksen saamiseksi vaaditaan lääkärin kirjoittama A-, B-, C- tai D-lausunto tai vapaamuotoinen lähete, josta ilmenee sopeutumisvalmennuskurssin tarpeellisuus. Todistus liitetään matkakorvaushakemukseen, eli sitä ei lähetetä Keliakialiittoon. Kurssin ajalta voit tarvittaessa hakea ansionmenetyksen korvauksena Kelan kuntoutusrahaa (työssä käyvät), jossa on yksi omavastuupäivä.

Ilmoittautuminen
Kurssille haetaan sähköisellä hakemuksella, joka löytyy kurssin verkkosivuilta. Tämä on helpoin, nopein ja luotettavin tapa.
Voit myös tilata paperilomakkeen Keliakialiitosta p. (03) 2541 330. Paperinen lomake lähetetään osoitteella Keliakialiitto ry/ Kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere.
Kurssille valitaan 16 henkilöä.
Hakuaika on 19.6.2020 saakka.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/ajankohtaista/tapahtumat/syksyn-kynnyksella-pitkaan-sairastaneiden-10-vuotta-kurssi-peurungassa/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa. www.peurunka.fi