Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Suuret unelmat, pienet askeleet


Mistä unelmoit? Linnasta Ranskassa? Matkasta? Että uskaltaisit käydä uimahallissa tai jaksaisit kirjastoon? Tai ihan vaan nousta sängystä aamulla ja pukeutua?
Vapaaehtoistyöstä tai uudesta harrastuksesta? Opinnoista tai työhön paluusta tulevaisuudessa?

Kurssilla etsimme uusia näkökulmia arkeen. Vaikka unelmoisimme isosti, teemme pieniä tavoitteita lähitulevaisuuteen. Pienilläkin asioilla on merkitystä hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta. Opimme herättelemään unelmia ja suunnittelemaan tulevaisuutta.
Etsimme keinoja, joilla saamme voimia arkeen. Pohdimme yhdessä arjen selviytymistaitoja ja etsimme kadoksissa olleita voimavaroja.
Kurssilla puhutaan myös kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, tunnetaidoista ja siitä, millaisia ajatuksia ja uskomuksia sinulla on itsestäsi. Huomaatko hyvän itsessäsi ja ympärilläsi?
Opettelemme luomaan itsellemme hyödyllisiä verkostoja: Mihin voisin osallistua, jotta en jäisi kodin seinien sisälle? Entä mistä saan apua, jos tarvitsen?
Kurssilla jaamme ja kuulemme toistemme kokemuksia. Lisäksi liikumme yhdessä. Mukana on vertaisohjaaja, joka kertoo omista kokemuksista ja toipumisestaan.

Paikka: Mielenterveysyhdistys Kaippari, Elina Kurjen katu 6, 10300 Karjaa
Kurssipäivät: 25.2. - 1.3.2019 ja toinen osa 26. - 30.8.2019
Kellonajat: 9.00-15.00
Ohjaajat: Isko Kantoluoto ja Pirjo Metsäranta, Mielenterveyden keskusliitto ja vertaisohjaaja
Kenelle? Mielenterveyden ongelmia kokeneille, jotka etsivät uusia näkökulmia arkeen ja ovat eläkkeellä tai kuntoutustuella
Muoto: Kurssilla käydään kotoa käsin
Mukaan mahtuu: 14 osallistujaa

Linkki kurssin sivuille

https://kurssikalenteri.mtkl.fi/KuntoutuskurssinTiedot.aspx?id=2414 Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Mielenterveysyhdistys Kaippari ry Elina Kurjen katu 6, 10300 KARJAA