Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Stop työuupumukselle -kurssi Oulussa


Kurssilla tuetaan näkövammaisen tai näköongelmaisen henkilön työssä jaksamista. Kurssilla keskitytään palautumiseen ja voimavarojen vahvistamiseen sekä ylläpitämiseen suhteessa työhön ja muuhun elämään. Keskiössä on se, miten itse voi ajatella tai toimia toisin, jotta työstressi hellittäisi, olo helpottuisi ja kokonaisvaltainen jaksaminen parantuisi. Oman tilanteen arvioinnin kautta edetään miettimään, miten voisi vahvistaa hyvinvointia tukevaa ajattelua ja toimintaa vertaisryhmää hyödyntäen. Kurssilla on mahdollisuus tehdä myös firstbeathyvinvointianalyysi palautumisen, stressin ja liikunnan suhteen arvioimiseksi.
Kurssin teemoina ovat työhyvinvointi, työssä jaksaminen, palautuminen, elämäntavat osana työssä jaksamista, rentoutuminen ja voimaantuminen. Kurssi on 2-osainen 1.-3.9.2021 ja 25.-26.11.2021 sekä väliajalla 3 etäyhteydellä toteutettavaa iltatapaamista 23.9., 14.10. ja 11.11.
Kurssi on osallistujille maksuton ja sen ajalta on mahdollisuus hakea kuntoutusrahaa Kelasta.
Kurssi on suunnattu työssä oleville tai yrittäjänä toimiville näkövammaisille tai näköongelmaisille pääosin näönvaraisin tekniikoin toimiville henkilöille, jotka kokevat työssään kuormitusta.

Linkki kurssin sivuille

https://www.nkl.fi/fi/stop-tyouupumukselle-kurssi Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n Toimintakeskus, Linnankatu 32, Oulu