Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Seniorikurssi 11.9. –14.9.2018 Levillä


Seniorikurssit on suunnattu psoriasista sairastaville yli 60-vuotiaille eläkeläisille. Kurssien ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa sekä perustietoa psoriasiksesta ja sen hoidosta. Terveyden- ja hyvinvoinnin edistämisen teemoja käsitellään myös. Liikuntaa sisältyy päivittäin ohjelmaan. Kurssin omavastuuosuus on 65 €/henkilö. Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa, täysihoito ja ohjelma. Kursseille otetaan 8–12 kuntoutujaa. Edellytyksenä osallistumiselle on, että kuntoutuja selviytyy omatoimisesti kurssin ohjelman aikana ja majoituksessa.

Kurssille haetaan hakemuslomakkeella, jonka voi tulostaa internetistä tai tilata Psoriasisliiton toimistosta tai aluetoimistoista. Palauta lomake määräpäivään mennessä osoitteella Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki. Kurssia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Matkakorvauksia voi hakea halutessaan Kelalta. Tällöin kurssilainen tarvitsee lääkäriltä suosituksen (kirjallinen A-, B-, C- tai D-lausunnolla oleva merkintä tai vapaamuotoinen suositus, josta ilmenee kurssin tarpeellisuus).

Kutsu kurssille lähetetään noin kahden viikon kuluttua hakuajan päättymisestä. Kutsun mukana lähetetään kurssiohjelma ja tietoa käytännön asioista.

Lisätietoja: kuntoutussuunnittelija Satu Lahtinen, p. 040- 7248713, satu.lahtinen@psori.fi

Linkki kurssin sivuille

www.psori.fi Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Kylpylähotelli Levitunturi, Sirkka