Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Reumaliiton Vaelluskurssi – vertaistukea ja voimaantumista vaelluksella


Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on reuma tai muu tuki- ja liikuntaelin sairaus. Kurssilla tehdään päivävaelluksia sekä yksi yön yli vaellus. Luonnossa liikkumisen lisäksi ohjelmassa on vertaistuellisia, ammatillisesti ohjattuja keskusteluja sekä erilaisia harjoituksia ja tehtäviä. Kurssilla tapaat muita reumaa ja tuki- ja liikuntaelinsairastavia henkilöitä ja pääset nauttimaan pohjoisesta luonnosta turvallisesti.

Otathan hakiessasi huomioon, että päivävaelluksilla kävellään parin kilometrin päivämatkoja ja ollaan paljon ulkona. Osallistujan tulee huolehtia itse tarvittavista henkilökohtaisista varusteista (mm. kengät, rinkka, makuupussi- ja alusta, säänmukaiset vaatteet). Osallistujille lähetetään tarkempi tarvikelista ennen kurssia.

Mukaan otetaan 14 henkilöä. Kurssi sisältää täysihoidon ja majoituksen kahden hengen huoneissa. Kurssin omavastuuosuus on 100 euroa.

Linkki kurssin sivuille

https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/1aee1f59-b284-47c9-9a0c-5762c854df92?displayId=Fin2433294 Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Hotelli Ylläsrinne Hotellintie 6 95980 Ylläsjärvi