Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Reumaliiton Oma tie- valmennus 20-30-vuotiaille (verkkokurssi)


Kurssin kohderyhmänä ovat 20–30-vuotiaat reumasairauksia ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavat nuoret, joilla on haasteita oman elämänsä suunnan kanssa, erityisesti opiskeluun, sopivaan ammattiin ja työllistymiseen liittyen.

Kurssilla vahvistetaan itsetuntemusta sekä elämänhallintataitoja, suunnataan katse tulevaisuuteen ja löydetään itselle sopivia tapoja edetä elämässä. Aluksi jokainen osallistuja valitsee itselleen henkilökohtaisen kehitystavoitteen kurssille.

Valmennus kestää noin viisi kuukautta ja alkaa yksilövalmennuksilla elokuun alussa. Työskentelytapoina ovat yksilötapaamiset verkossa kurssin vetäjän kanssa kurssin alussa ja lopussa, yksi lähitapaaminen sekä viisi ryhmämuotoista verkkovalmennusta kurssin aikana. Jaksojen välillä tehdään kotitehtäviä, jotka puretaan lähi- tai verkkotapaamisissa. Kurssilla hyödynnetään lisäksi vertaiskokemuksia ja -tukea.

Linkki kurssin sivuille

https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/3d3a1844-f8fb-4a9c-8645-1b3737ecfd3d?displayId=Fin2551028 Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Verkkokurssi + yksi lähiviikonloppu